Samen op weg naar
een gezonde leefstijl

Nieuws

Sta jij in de iRun2BFit Culinaire Finale 2019?-image

1 maart 2019

Sta jij in de iRun2BFit Culinaire Finale 2019?

Op woensdag 19 juni 2019 vindt de Culinaire Finale van IRun2BFit plaats. Doe mee en verover jouw finaleplek in toplocatie Librije’s Atelier in Zwolle. Het thema voor dit jaar: ‘Het is een peulenschil’. Deadline voor de scholen om de menu’s van de kanshebbers in te sturen is vrijdag 24 mei 2019.

Gezonde School start 4 maart met nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod-image

26 februari 2019

Gezonde School start 4 maart met nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod

Vanaf maandag 4 maart tot en met donderdag 18 april 2019 kunnen scholen zich inschrijven voor het Ondersteuningsaanbod Gezonde School. Het Ondersteuningsaanbod geeft de school een steuntje in de rug om te werken aan Gezonde School. Voor het schooljaar 2019-2020 kunnen 550 schoollocaties uit het po, vo en mbo Ondersteuningsaanbod aanvragen. De ondersteuning bestaat uit een financiële bijdrage, scholing en begeleiding en advies van een Gezonde School-adviseur van de GGD.

Heb jij de aftermovie van de culinaire finale al gezien?-image

26 juli 2018

Heb jij de aftermovie van de culinaire finale al gezien?

Afgelopen maand werd de iRun2BFit Culinaire Finale gehouden in Nederlands beste restaurant, de Librije in Zwolle. Onder het toeziend oog van initiator Gerard Nijboer, Jonnie en Therèse Boer werden de meest uiteenlopende gerechten geheel volgens het thema ‘Welkom in Afrika’ gemaakt.

Nieuws

PARTNERS