Samen op weg naar
een gezonde leefstijl

Nieuws

Doe mee aan eerste Global Running Day Nederland (+voorbeeld training)-image

10 mei 2019

Doe mee aan eerste Global Running Day Nederland (+voorbeeld training)

Tot nu toe werd er maar weinig gedaan met het internationale fenomeen Global Running Day in Nederland. Nu komt deze dag voor het eerst van de grond door een actie van partner Atletiekunie. Leerlingen en docenten, loop mee op de eerste Global Running Day in Nederland op woensdag 5 juni 2019! Daar staan we als stichting iRun2BFit volledig achter. We hebben een praktische opzet voor een korte training gemaakt met 8 stappen.

Eekeringe en Tromp Meesters vrolijke start-image

24 april 2019

Eekeringe en Tromp Meesters vrolijke start

Nu het Paasvakantie is, kunnen alle leerlingen van CSG Eekeringe en RSG Tromp Meesters uit Steenwijk even bijkomen. Op 2 april hielden de scholen de vrolijke kick-off voor het acht weken durende leefstijlprogramma iRun2BFit. Die enthousiaste foto’s laten zien wat iRun2BFit betekent voor leerlingen. Het is een drukke periode voor iRun2bFit.

Sta jij in de iRun2BFit Culinaire Finale 2019?-image

1 maart 2019

Sta jij in de iRun2BFit Culinaire Finale 2019?

Op woensdag 19 juni 2019 vindt de Culinaire Finale van IRun2BFit plaats. Doe mee en verover jouw finaleplek in toplocatie Librije’s Atelier in Zwolle. Het thema voor dit jaar: ‘Het is een peulenschil’. Deadline voor de scholen om de menu’s van de kanshebbers in te sturen is vrijdag 24 mei 2019.

Nieuws

PARTNERS