Samen op weg naar
een gezonde leefstijl

Ontwikkeling iRun2BFit: tips voor de leerlingen

6 maart 2020 - Na de ontwikkeling van de brochure met informatie over iRun2BFit voor ouders is het tijd voor de volgende stap. We zijn bezig met het maken van tips voor de leerlingen.

In eerste aanleg worden het tips die gericht zijn op het hardlopen. Met korte makkelijk leesbare tips willen we de leerlingen wekelijks meerdere keren motiveren. Het gaat om hoe je aanvullend op de informatie die de leerlingen tijdens lichamelijke opvoeding krijgen, fijn kunt trainen. Als deze serie aanslaat, overwegen we ook een serie tips te maken over gezond leven, voeding en drinken. Tenslotte is het een leefstijlinterventie die zowel naar sport als naar gezond leven kijkt.

Als je als docent van een van de iRun2BFit-scholen graag tips wilt doorgeven, dat mag altijd. We verwerken die tot een tipbericht. Op dit moment wordt gestreefd naar 3 berichten per week. De tips zijn in dit eerste jaar dat we het opzetten online voor iedereen leesbaar. Op onze kanalen Facebook en Twitter maken we korte meldingen met link naar de tips.

Veel plezier met de trainingen tijdens en naast de lessen.

PARTNERS