Samen op weg naar
een gezonde leefstijl

Eekeringe en Tromp Meesters vrolijke start

Nu het Paasvakantie is, kunnen alle leerlingen van CSG Eekeringe en RSG Tromp Meesters uit Steenwijk even bijkomen. Op 2 april hielden de scholen de vrolijke kick-off voor het acht weken durende leefstijlprogramma iRun2BFit. Die enthousiaste foto’s laten zien wat iRun2BFit betekent voor leerlingen. Het is een drukke periode voor iRun2bFit.

Door het stadspark van Steenwijk werden na een goede warming-up twee rondes gelopen door de leerlingen van Eekeringe en Tromp Meesters. De bijna vierhonderd leerlingen hadden er weer zin in. Dat betekent dat deze twee scholen bijna op de helft zijn van het programma. Er wordt volop getraind voor de deelname aan de 5 kilometer van de Stone City Run op 14 juni 2019 in Steenwijk.

Naast deze twee scholen zijn nog negen scholen op dit moment actief met iRun2BFit. Voor alle leerlingen die meedoen: train ook een paar keer tijdens de Paasvakantie. Geniet van de paaseitjes. En als je toch vrij bent, kijk dan nog eens extra goed waar je thuis gezonde keuzes kunt maken als die chocolade paaseitjes op zijn.

PARTNERS