Samen op weg naar
een gezonde leefstijl

Doe mee in Olympisch jaar 2020

10 juli 2019 – 2020 staat bij topsporters groot in de agenda. Het is het jaar van de Olympische Spelen in Japan. Reken maar dat er heel veel aandacht is voor sport en bewegen in dat jaar. Een extra reden om mee te doen met lijfstijlprogramma iRun2BFit.

Van 24 juli tot en met 9 augustus vinden de Olympische Spelen plaats in de hoofdstad van Japan, Tokyo. Waarschijnlijk doen meer dan 10.500 atleten mee. De Spelen vormen een magneet voor wereldwijde sportieve aandacht. De topsporters gaan voor goud en ander eremetaal maar tegelijkertijd worden waarden als samen sporten, respect voor cultuur, gezond leven en verbroedering gevierd. Het is een piekjaar waar heel veel sporters naartoe groeien. Al die energie komt in Tokyo los.

Lijfstijl, meedoen en leren

iRun2BFit is een lijfstijlprogramma waar het niet gaat om wie de snelste is. Meedoen, leren, met elkaar een hoog doel stellen en dat realiseren, dat doen we. Vakoverstijgend via lichamelijke opvoeding en biologie leren leerlingen alles over wat gezonde keuzes met hen doen.

Het hardlopen is iRun2BFit een middel om die doelen te bereiken. We merken iedere keer dat dit 8-weekse programma heel veel energie losmaakt in scholen. Naast de gezondheidswinst die leerlingen behalen zoals fit voelen en verbetering van coördinatie gebeurt er meer in de school.

Docenten en leerlingen versterken elkaar. Leerlingen gaan positiever tegen docenten aankijken, merken we in de praktijk. Dat zijn allemaal winstpunten die je met iRun2BFit kunt bereiken.

Geniet van de energie

Doe ook mee met jouw school in schooljaar 2019 – 2020. Met Tokyo in het vizier zal iRun2BFit nog sterker overkomen dan in andere jaren. Geniet van die energie die het losmaakt. Maak gebruik van het momentum en schrijf je in.

PARTNERS